Studievereniging Oase

Studievereniging Oase is de vereniging voor Finance & Control (voorheen bedrijfseconomie) en Finance & Control International studenten aan Avans Hogeschool te Breda. Persoonlijke ontwikkeling en het uitbreiden van je (professionele) netwerk staan bij ons hoog in het vaandel. Om dit te realiseren organiseren wij formele en informele activiteiten voor de student.

Wij willen de student in een vroeg stadium kennis laten maken met het bedrijfsleven. Dit ter voorbereiding op de start van je carrière. Tijdens onze formele activiteiten, zoals het Career Event of de netwerkborrel, komt de student in aanraking met relaties van de vereniging. Hier hebben beide partijen de mogelijkheid zich te profileren. Om het zo aantrekkelijk mogelijk te houden, zijn wij continu op zoek naar nieuwe samenwerkingsverbanden.

Onze activiteiten:

 • AMF feesten:
  SV Oase organiseert gezamenlijk met drie andere studieverenigingen, Stichting Midas, SV Merlijn en SV Argus, ieder kwartaal weer een heerlijk feestje. De feesten zijn bedoeld om de studenten die studeren aan de Academie voor Management en Finance op een informele manier dichter bijeen te brengen. Ieder kwartaal vindt er een themafeest plaats in een café in het centrum van Breda. Naast de kwartaal terugkeerde feestjes wordt er rond de Kerstperiode een gala georganiseerd.
   
 • Buitenlandse studiereis: 
  Jaarlijks gaat SV Oase met alle tweedejaars Finance & Control studenten naar een buitenlandse stad. Deze reis is deel formeel en deels informeel. We bezoeken de 'MUST SEE' bezienswaardigheden en nemen deel aan activiteiten. We brengen ieder jaar een bezoek aan een interessant bedrijf. En natuurlijk de onvergetelijke partyavonden die wij in het buitenland creëren! 
   
 • Inhousedagen:
  Bij een Inhousedag ga je met een aantal Finance & Control studenten langs bij een van onze partners. Zij organiseren een informele dag om de organisatie te leren kennen en een kijkje in de keuken te krijgen.
   
 • Introkamp:
  Jaarlijks organiseert SV Oase samen met de drie andere studieverenigingen van de Academie voor Management en Finance, Stichting Midas, SV Merlijn en SV Argus, het introkamp. Hierdoor is het introkamp nog groter en nog gezelliger! Het introkamp is géén ontgroeningskamp, het is een week lang je medestudenten en de verenigingen beter leren kennen. Dit door middel van diverse activiteiten. Naast de geplande activiteiten hebben we ieder jaar een heerlijk avond programma dat altijd feestelijk wordt ontvangen door de studenten. De laatste avond is er een barbecue met een aantal relaties van de verenigingen en de docenten van de AMF komen ook een hapje mee eten.
   
 • Partnerdiner:
  Weet jij al wat je na je studie Finance & Control wil gaan doen of twijfel je nog. Neem dan deel aan het Partnerdiner van SV Oase. Ieder jaar organiseren wij het Partnerdiner. Dit doen wij om onze Finance & Control studenten in contact te brengen met mogelijke stagebedrijven en of werkgevers. Gedurende het Partnerdiner eet je per gang met een andere partner van ons. Hierdoor spreek je minimaal drie verschillende interessante partners.
   
 • Talents of the future:
  Het Talents of the Future evenement organiseren wij ieder jaar in samenwerking met Avans Hogeschool Breda. Dit doen wij om onze tweedejaars Finance & Control studenten voor te bereiden op hen eerste stageplaats.


Ben je nieuwsgierig geworden en wil je jezelf aansluiten bij SV Oase? Of wil jij tijdens je studie nét dat stapje extra zetten en je onderscheiden van je medestudenten, dan zijn wij op zoek naar jou! Wil je meer weten over wat jij binnen SV Oase kan doen? Ga dan naar onze website en neem contact met ons op.

Ontdek jouw nieuwe werkgever

Benieuwd welke werkgever het beste bij jou past?
Doe dan de scan of bekijk alle werkgevers.