Studievereniging Young Financials

Wij zijn Studievereniging Young Financials, de Studievereniging binnen Fontys Hogeschool Financieel Management. Onze leden studeren: Accountancy, Finance & Control of Finance, Tax and Advice.

Binnen onze vereniging zijn er diverse mogelijkheden om te netwerken met potentiële werkgevers en medestudenten. Doormiddel van diverse activiteiten met bedrijven zodat je kennis kan maken met misschien wel jouw nieuwe stageplek of baan. 

Wat doen wij nou eigenlijk?

  • Sponsorendiner: Bij het sponsorendiner worden onze leden samengebracht met sponsoren. Hierdoor is de ideale kans om de sponsoren te leren kennen en andersom.
  • Sponsoractiviteiten: Bij een sponsoractiviteit worden onze leden samengebracht met de sponsor door middel van een formele / informele activiteit die de sponsor organiseert.
  • Activiteiten voor leden: De activiteitencommissie organiseert zowel formele als informele activiteiten om de studenten kennis met elkaar te laten maken. Denk aan borrels, karten, lasergamen en een escaperoom. Ook een ideale kans om te netwerken.
  • Hét weekend: Elk jaar wordt er door de weekendcommissie een weekend voor leden georganiseerd waarbij er activiteiten plaatsvinden zodat de studenten beter met elkaar kunnen kennismaken.
     

 Wil je meer weten over onze vereniging, lid worden of een activiteit bijwonen? Kijk dan voor meer informatie op onze website

Ontdek jouw nieuwe werkgever

Benieuwd welke werkgever het beste bij jou past?
Doe dan de scan of bekijk alle werkgevers.