Accountancy Vanmorgen

Finch Online is partner van Accountancy Vanmorgen.

Accountancy Vanmorgen (AV) is er voor de MKB-accountant van morgen. Zij zijn er voor iedereen die geïnteresseerd is in nieuws, trends, opleidingen, ontwikkelingen, achtergronden in en rond accountancy. AV heeft een groot bereik en benadert de markt met een website, dagelijkse nieuwsbrief, opleidingen, tijdschrift, dossiers en events.
 

Accountancy Vanmorgen brengt de accountants samen. Aan de ene kant met vakkennis en vaardigheden om meer uit het vak te halen. Aan de andere kant met een groot bereik om alles over en voor de branche voor het voetlicht te brengen. Samen delen ze één gezamenlijk doel: de accountant ondersteunen in het werk met relevante informatie met daarbij altijd een praktische insteek voor de dag van morgen.

Persoonlijk contact is voor hen belangrijk. Want de wereld is in beweging, alles verandert. Veranderingen die ook impact hebben op de accountant. Juist in deze snelle, veranderende wereld is het fijn om persoonlijk contact te hebben. Persoonlijke aandacht is wat hen drijft. Accountancy Vanmorgen is altijd op zoek naar verbinding door dicht bij de accountant te staan en hem te voorzien van de juiste vak- en branche-informatie. Samen met hen zorgen ze ervoor dat de accountant het beste resultaat behaalt.

MOCuitgevers Vanmorgen
Accountancy Vanmorgen is onderdeel van MOCuitgevers Vanmorgen. MOCuitgevers Vanmorgen bedient het gehele accountantskantoor en alle personen die daar werken: de accountant, de belastingadviseur, de fiscalist, de salarisprofessional en de advocaat. Zij zijn een paraplu voor de hele keten. Dat vraagt om een brede blik op de branche, om kennis en expertise. Dit is de kracht van MOCuItgevers Vanmorgen en tegelijkertijd het verbindende verhaal. Of je nu accountant, fiscalist of salarisadministrateur bent. Zij werken aan jouw werkdag van morgen.

De belangrijkste merken zijn:

Accountancy Vanmorgen
Fiscaal Vanmorgen
Salaris Vanmorgen
Tijdschrift Familiebedrijven
JurisDidact

Wil je meer weten? Neem dan contact met ze op.

Ontdek jouw nieuwe werkgever

Benieuwd welke werkgever het beste bij jou past?
Doe dan de scan of bekijk alle werkgevers.