Stichting Midas

Welkom op de pagina van Stichting Midas! 

Stichting Midas organiseert voor accountancy studenten diverse activiteiten. Hierbij valt te denken aan formele activiteiten, zoals een inhousedag en een bedrijvendag. Op deze manier maken de studenten van de opleiding accountancy kennis met het beroepsleven en krijgen zij inzicht in hun toekomstige carrière. Ook organiseren wij informele activiteiten om de band met de accountancy studenten onderling te versterken. Dit doen wij mede door het organiseren van een bierpongtoernooi, introkamp voor de eerstejaar en een nacht van Midas. In 2023 staan ook een buitenlandse reis gepland.

Het bestuur van Stichting Midas is het orgaan dat verantwoordelijk is voor het ten uitvoer brengen van het door de Stichting gestelde doel, namelijk het bevorderen van de sociale contacten tussen accountancy studenten aan de Avans Hogeschool Academie voor Algemeen Financieel Management en de beroepsorganisaties. Stichting Midas organiseert activiteiten die bijdragen aan het behalen van de doelstelling zoals die is geformuleerd in de statuten. Het bestuur van Stichting Midas ziet erop toe dat de activiteiten in lijn zijn met deze doelstellingen en de activiteiten juist worden voorbereid en uitgevoerd.

Wil je meer weten over Stichting Midas of ben je student Accountancy van de Avans in Breda en wil je lid worden? Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag meer.

Ontdek jouw nieuwe werkgever

Benieuwd welke werkgever het beste bij jou past?
Doe dan de scan of bekijk alle werkgevers.