Studievereniging FS HAN

FS HAN is de studievereniging voor de opleidingen Accountancy, Finance & Control en Finance, Tax & Advice van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Voorheen bestonden voor de opleidingen aparte studieverenigingen, maar omdat de vakgebieden en studies steeds meer naar elkaar toe groeien, is besloten om ook als studievereniging te fuseren.

Financiële Studievereniging HAN (FS HAN) brengt studenten en bedrijven met elkaar in contact door middel van het organiseren van, met name, educatieve activiteiten. De studenten kunnen hierdoor alvast bij bedrijven een kijkje in de keuken nemen en voor de bedrijven is het een effectieve manier naamsbekendheid en contacten opdoen.
 

Doel

De studievereniging heeft het doel om de studenten in een vroeg stadium van hun studie kennis te laten maken met het toekomstige werkveld.
Dit wordt gerealiseerd door, in samenwerking met diverse (financiële) organisaties, activiteiten te organiseren waarbij de student een beeld krijgt van:

  • Welke verschillende werkgevers er zijn;
  • Wat deze werkgevers te bieden hebben;
  • Hoe de toekomstige werkzaamheden er uit zullen zien.

Daarnaast krijgen de studenten de unieke mogelijkheid om alvast een uitgebreid netwerk op te bouwen.

Deze events worden onder andere aangeboden in de vorm van bijvoorbeeld inhousedagen, golfclinis en meet and eats. Daarnaast organiseert de studievereniging ieder studiejaar een aantal informele events waaronder diverse borrels en een barbecue. Hierbij zijn zowel de leden als partners van harte welkom.

De events worden gedurende het schooljaar georganiseerd op dagen die hiervoor zijn vrijgeroosterd.

Mocht je interesse hebben om actief mee te doen met het organiseren van activiteiten of andere werkzaamheden? Of wil je lid worden van onze stduevereniging?
Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

Ontdek jouw nieuwe werkgever

Benieuwd welke werkgever het beste bij jou past?
Doe dan de scan of bekijk alle werkgevers.