Studievereniging Revenue

SV Revenue is opgezet door drie gemotiveerde studenten die meer willen halen uit de studietijd. "We misten de combinatie van borrelen en het vergaren van kennis tijdens bijvoorbeeld een bedrijfsbezoek". - aldus het bestuur. Daarnaast wordt het steeds belangrijker om naast je studie bezig te zijn met je toekomst.

Studievereniging Revenue is de onafhankelijke studievereniging van de Academie voor Financieel Management (AFM) van Avans te ’s-Hertogenbosch. De studievereniging is er voor studenten Accountancy en Finance & Control.
De vereniging heeft als doel een ontmoetingsplatform te zijn voor gemotiveerde studenten die verder kijken dan het diploma. We organiseren activiteiten voor de uitbreiding van het zakelijke netwerk, de kennisverbreding binnen het vakgebied, de ontwikkeling op persoonlijk vlak en voor een leuke en interessante studietijd.
Naast de ontwikkeling op zakelijk vlak streeft de vereniging ernaar om een eigen plek te verweven binnen de studieomgeving van studenten. Dit wil zij creëren door binding te scheppen middels informele borrels en georganiseerde feesten.

Wat doen we?

Studievereniging Revenue organiseert inhoudelijke activiteiten voor studenten van de studie Accountancy en Finance & Control. De inhoudelijke activiteiten lopen uiteen van gastsprekers en bedrijfsbezoeken tot inhousedagen en Meet & Greets. Daarnaast worden er borrels en feesten georganiseerd.

Lid worden?

SV Revenue is er voor de ambitieuze student die verder kijkt dan het diploma en lid worden betekent een voorsprong hebben binnen het werkveld. De inhoudelijke activiteiten die worden georganiseerd bieden de mogelijkheid om je extra te ontplooien tijdens je studietijd. Elke Avansstudent kan lid worden van SV Revenue. De activiteiten zijn bedoeld voor studenten Finance & Control en Accountancy maar kunnen tevens bijgewoond worden door geïnteresseerde leden van andere studies. Hierbij staat zakelijke en persoonlijke ontwikkeling centraal, maar de activiteiten kunnen ook zeker benut worden voor het vinden van een stageplaats of baan!
Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Ontdek jouw nieuwe werkgever

Benieuwd welke werkgever het beste bij jou past?
Doe dan de scan of bekijk alle werkgevers.