Wie is Revap accountants & fiscalisten?
Vertrouwen is een groot goed in de accountancy. De klant geeft ons namelijk veel vertrouwen. Waarom zouden wij onze medewerkers dan niet vertrouwen? Dit betekent in de praktijk dat de medewerker zelf zijn planning bepaalt, niet om verlof hoeft te vragen en dat om half zes de lampen uit zijn. Overwerken mag. Dit gebeurt vaak thuis op eigen initiatief. Vanuit de leiding zal zelden tot nooit verzocht worden om over te werken.
Daarnaast proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met de behoeften van de medewerker qua werkplek. Thuiswerken is prima en wordt gefaciliteerd. De ervaring leert dat de meeste mensen liever op kantoor zijn. De cultuur is informeel en no nonsens en daarnaast is er tijd en ruimte voor een informeel gesprek.
Circa 25-30% van onze klanten zijn agro-klanten. Heb je niets met agro? Dan zul je er op de werkvloer weinig van merken. Vind je agro leuk? We hebben mooie opdrachten. Echte ondernemers die voorlopig nog niet zullen staken.
Wil je meer van ons weten? Kijk dan op
Wat maakt Revap accountants & fiscalisten uniek?
-
Kernwaarden
Groot genoeg om uitdagende en interessante klanten te bedienen en klein genoeg om echt betrokken te blijven, Humor en Passie, Vertrouwen in de Klant en Vertrouwen in de Medewerker, Rechttoe- rechtaan en eerlijk duurt het langst (no nonsens).
-
Studiefaciliteiten
- vergoeding studiekosten o.b.v. studieovereenkomst
- gedeeltelijke vergoeding studie-uren en/of tentamens
- periodiek vaktechnisch overleg -
Secundaire arbeidsvoorwaarden
- 35 vakantiedagen en bij zowel 35 jaar als 40 jaar komt er nog een dag bij
- 8% vakantiegeld
- pensioenregeling
- leaseauto of leasebudget, afhankelijk van je functie
- onkostenvergoeding
- reiskostenvergoeding
- thuiswerkvergoeding
- telefoon
- laptop -
Thuiswerkbeleid
Volledig zelf in te vullen door de medewerker, behalve starters i.v.m. de begeleiding.
-
Activiteiten
- zomerborrel
- bbq met de hele familie zodat je kinderen weten waar je werkt
- kerstdiner met partners
- 1 dag per jaar die volledig door het personeel georganiseerd wordt (activiteit, diner en feestavond)