Konings & Meeuwissen accountants & adviseurs Schaijk

Schaijk, Nederland

 • 6 werknemers (totale organisatie: 110)
 • Gemiddeld aantal dienstjaren: 8
 • Particulieren / Eenmanszaken en zzp-ers / Mkb <100...

Wie is Konings & Meeuwissen accountants & adviseurs Schaijk?

Wij houden van een persoonlijke aanpak waarbij de klant direct in contact staat met zijn persoonlijk adviseur. Iemand met veel kennis en ervaring, die begrijpt dat iedere ondernemer anders is. Een adviseur die de andere specialismen kan inschakelen, wij geloven in korte lijnen en het bundelen van onze krachten!

Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich dan ook als informeel, professioneel en laagdrempelig voor klant en collega! We zijn een groeiende fullservice organisatie, waarbij we doorlopend collega’s zoeken voor onder andere de audit, advies en fiscale praktijk. Maar wij kijken verder dan alleen het cv, dus we staan ook altijd open voor andere profielen die graag met ons in contact komen.

Doordat Konings & Meeuwissen Schaijk is aangesloten bij ETL, ervaren we het beste van twee werelden. Deze internationaal georiënteerde organisatie biedt een schat aan kennis en een groot netwerk, waarbij we onze eigen identiteit stevig overeind houden. Naast een mooie klantenportefeuille binnen het mkb, krijgen we hierdoor ook steeds meer internationale vraagstukken. 

Wil je meer van ons weten? Kijk dan op 

Werken bij Konings & Meeuwissen

Lees meer

Wat maakt Konings & Meeuwissen accountants & adviseurs Schaijk uniek?

 • Perfecte Work – Life balance, Informeel -> Platte structuur – korte lijnen, Samen komen we verder, Voldoende doorgroeimogelijkheden / ondernemerschap
   

 • - Vergoeding studiekosten o.b.v. studieovereenkomst
  - Gedeeltelijke vergoeding studiedag /-uren en/of tentamens
  - Periodiek vaktechnisch overleg
  - Persoonlijke coaching

 • - Aantal vakantiedagen 25
  - 8% vakantiegeld
  - Pensioenregeling
  - Leaseauto of leasebudget / afhankelijk functie
  - Reiskostenvergoeding
  - Thuiswerkvergoeding
  - Telefoon / afhankelijk van functie
  - Laptop / afhankelijk van functie

 • Afhankelijk van je functie kun je, in overleg, tot 60% thuiswerken.

 • - Zomerborrel
  - Kerstborrel/-diner
  - Maandelijkse borrel
  - Bedrijfsuitje

Wat zijn de verhoudingen bij Konings & Meeuwissen accountants & adviseurs Schaijk?

Verhouding man/vrouw/non-binair

50% Man
50% Vrouw

Verhouding vakgebieden

83% Accountancy & bedrijfsadvies
0% Audit & assurance
17% Belastingadvies
0% Salarisadministratie
0% Advies (juridisch, CF, HR, IT)
0% Staff & support (o.a. vaktechniek, compliance)

Verhouding leeftijd

50% < 30 jaar
33% 30 - 40 jaar
0% 40 - 50 jaar
17% > 50 jaar

Bekijk hier de uitslag van je scan

En ontdek op welke onderwerpen jij goede overeenkomsten vertoont met de bedrijfscultuur van deze werkgever.


Ontdek jouw nieuwe werkgever

Benieuwd welke werkgever het beste bij jou past? Doe dan de scan

Hoe verloopt een kennismaking?

Meer informatie

Wil je graag meer informatie zien van de werkgever?

Bekijk werken-bij site
Kennismaken met een kop koffie

Maak vrijblijvend kennis met Konings & Meeuwissen accountants & adviseurs Schaijk onder het genot van een kop koffie.

Maak een afspraak
Maak je profiel zichtbaar

Mag Konings & Meeuwissen accountants & adviseurs Schaijk jou informeren wanneer zij interessante mogelijkheden voor je hebben?

Profiel zichtbaar maken

Wat zeggen medewerkers?

Konings & Meeuwissen - Jennifer Wammes

Sinds februari 2021 ben ik bij Konings & Meeuwissen gestart als stagiair. Na een leuke stageperiode heb ik mijn studie afgerond en ben ik als assistent-accountant begonnen bij Konings & Meeuwissen.  Nu ik hier al een periode werk kan ik zeggen dat het werken bij Konings & Meeuwissen erg leuk is. Op het kantoor kan iedereen kan goed met elkaar overweg en hangt er een informele sfeer. Daarnaast krijg je op kantoor goede begeleiding en wordt er aandacht besteed aan je eigen ontwikkeling. Ik ga dan ook elke dag met plezier naar het werk.  

Konings & Meeuwissen - Jennifer Wammes

Jennifer Wammes
Assistent accountant bij Konings & Meeuwissen accountants & adviseurs

Konings & Meeuwissen - Maarten van der Pluijm

Na jaren in de horeca en sales te hebben gewerkt was ik op zoek naar een mooie nieuwe uitdaging. Konings en Meeuwissen heeft mij de mogelijkheid gegeven om mijn loopbaan over een andere de boeg te gooien. Als assistent-accountant heb ik een uitdagende baan in een leerzame omgeving met gezellige collega’s. De werkzaamheden zijn erg gevarieerd, je bent elke dag bezig met andere taken en werkzaamheden: bijvoorbeeld van een kleine administratie tot aan een jaarrekening van een groot bedrijf. Ik kan in deze functie en werkomgeving mijn kwaliteiten inzetten. Jezelf ontwikkelen en doorgroeimogelijkheden zijn er genoeg bij Konings & Meeuwissen, dus solliciteer en wie weet drinken we binnenkort een kop koffie op kantoor.  

Konings & Meeuwissen - Maarten van der Pluijm

Maarten van der Pluijm
Assistent accountant bij Konings & Meeuwissen accountants & adviseurs

Konings & Meeuwissen - Cindy Thijssen-Botden

Sinds januari 2021 werk ik bij Konings & Meeuwissen op de locatie in Nijmegen. Na vele jaren bij een andere werkgever gewerkt te hebben, voelde ik mij meteen op mijn plek en heel welkom. Konings & Meeuwissen is een informeel, maar resultaatgericht bedrijf met verschillende vestigingen. Er zijn veel verschillende leeftijden/karakters werkzaam bij Konings & Meeuwissen. Dit maakt dat er een fijne en goede sfeer is en dat iedereen zich thuis voelt. Er wordt goed naar de medewerkers geluisterd en er zijn veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen op verschillende vlakken.  

Konings & Meeuwissen - Cindy Thijssen-Botden

Cindy Thijssen-Botden
Administratief medewerkster bij Konings & Meeuwissen accountants & adviseurs

Konings & Meeuwissen - Cleve Tijmensen

De passie voor onze cliënten spat ervan af. Het diverse klantenbestand (van keukentafel tot boardroom) maakt het afwisselend en interessant. En hoewel iedereen zijn eigen verantwoordelijkheden heeft, is samen zorgen dat we de zaken voor de klant geregeld krijgen de normaalste zaak van de wereld. Naast hard werken is er voldoende tijd voor leuke dingen, ook samen met de collega’s. Zoals onze gezellige en lekkere vrijdaglunches en de legendarische kantoorborrels. Balans werk-privé is hier geen modewoord, het is ingebed in de cultuur.  

Konings & Meeuwissen - Cleve Tijmensen

Cleve Tijmensen
Corporate Finance medewerker bij Konings & Meeuwissen accountants & adviseurs

Konings & Meeuwissen - Marieke Knoben

Doordat Konings & Meeuwissen is aangesloten bij ETL ervaren we het beste van twee werelden. Deze internationaal georiënteerde organisatie biedt een schat aan kennis en een groot netwerk, waarbij we onze eigen identiteit stevig overeind houden. Naast een mooie klantenportefeuille binnen het MKB krijgen we hierdoor ook steeds meer internationale vraagstukken. Wij houden van een persoonlijke aanpak waarbij de klant direct in contact staat met zijn persoonlijk adviseur. Iemand met veel kennis en ervaring die begrijpt dat iedere ondernemer anders is. Een adviseur die de andere specialismen kan inschakelen, wij geloven in korte lijnen en het bundelen van onze krachten! Onze cultuur kenmerkt zich dan ook als informeel, professioneel en laagdrempelig voor klant en collega! We zijn een groeiende full service organisatie, waarbij we doorlopend collega’s zoeken voor o.a. de audit, advies en fiscale praktijk. Maar wij kijken verder dan alleen het CV dus we staan ook altijd open voor profielen die graag met ons in contact komen. Momenteel werken we met ruim 100 collega’s vanuit drie vestigingen, Nijmegen, Oss en Schaijk.

Konings & Meeuwissen - Marieke Knoben

Marieke Knoben
HR Manager bij Konings & Meeuwissen accountants & adviseurs

Ontdek jouw nieuwe werkgever

Benieuwd welke werkgever het beste bij jou past?
Doe dan de scan of bekijk alle werkgevers.